Home / 2020 / October / 06

Daily Archives: 06/10/2020

Njoftim

  Njoftim për pronarët, pronat e të cilëve do të shpronosohen për shkak se preken nga projekti  “Rikonstruksion dhe zgjerimi i Rrugës” “Muzak Topia. Segmenti nga rrethrrotullimi te ish rezervat e shtetit deri tek kisha e “Shën Ilias”   Lista  e plotë

Read More »