Home / 2019 / November

Monthly Archives: November 2019

NJOFTIM MBI REGJISTRIMIN ME STATUS “PRONAR SOCIAL “

NJOFTIM MBI REGJISTRIMIN ME STATUS “PRONAR SOCIAL “   Bashkia Berat bazuar në nenin 23 të ligjitnr.22/2018 “Për strehimin social “ njofton çdo subjekt publik  dhe subjekt privat ,që disponon banesa për t’i dhënë me qira , të regjistrohet pranë bashkisë për  statusin e “ pronarit social “, për familjet …

Read More »

‘’Programi për Zhvillim të Integruar Urban dhe Turistik’’. 

Jemi në rrugë të mbare për super startin e transformimit të qytetit Gjatë dy muajve të fundit kemi punuar intensivisht së bashku me partnerët në mirëpërcaktimin e projkteve dhe dje mbyllëm me sukses takimin e rradhës për Programin e Investimeve, për periudhën kohore 2020-2021, me Ekipin e Bankës Botërore, Fondin …

Read More »

“ Mayors for children and youth”

“ Mayors for children and youth” Shumë i nderuar dhe i lumtur të merrja pjesë në konferencën e organizuar nga UNICEF, në Athinë, Greqi, me fokus trajtimin e çështjeve që kanë të bëjnë me të drejtat e fëmijëve e të rinjve dhe ofrimin e mundësive të barabarta në shoqëri. Mbi …

Read More »