Home / 2019 / October / 16

Daily Archives: 16/10/2019

Shpallje per vend te lirë pune

  Bazuar në ligjin nr 9901 dt 14/04/2008 “Për tregtarët dhe shoqëritë Tregtare” (i ndryshuar) në Kodin e Punës  në VKM nr 63 dt 27/01/2016, në strukturën organike të SHAUK Berat Kucovë si dhe në rregulloren e SHAUK Berat Kucovë kërkoj që në faqen zyrtare  te  SHAUK Berat Kucovë të …

Read More »