Home / 2019 / September

Monthly Archives: September 2019

Takimi mbi lançimin e projektit ‘’Monitorimi i industrive nxjerrëse‘

Zhvilluam sot takimin mbi lançimin e projektit ‘’Monitorimi i industrive nxjerrëse‘’, organizuar nga Sekretariati Kombëtar EITI dhe Misioni i OSBE në Shqipëri. Projekti synon të forcojë koordinimin ndërmjet Bashkive, Ministrive dhe Kompanive të cilat  operojnë në sektorin e industrive nxjerrëse, me synim zgjidhjen e problematikave që kanë të bëjnë, me …

Read More »

Takimi me te rinjte

“Qyteti po kumbon sot me zërin tonë”, “ Ky është qyteti më i bukur në botë”, “Unë do kthehem në qytetin tim pas studimeve, sepse ne i përkasim atij”, “Ne kemi fuqinë për të qenë lokomotiva e ndryshimit të qytetit” “13 shtatori: shembull i forcës së të rinjve dhe dashurisë …

Read More »

Kryetari i ri i Qarkut

Në unanimitet të plotë, me 17 vota pro , anëtarët e Këshillit të Qarkut Berat zgjodhën Kryetarin e ri të Këshillit të Qarkut, Z. Donald Molishti. Të pranishëm në këtë proces ishin ministri Blendi Klosi dhe deputeti Fadil Nasufi.   Besimplotë që Donaldi do të ushtrojë me përgjegjshmëri detyrën e …

Read More »

Konferenca shkencore

Konferencë Shkencore organizuar me rastin e 75 vjetorit të çlirimit të Beratit. Me pjesëmarrjen e çmuar të akademikut Mariglen Verli, publicistit dhe veteranit Sevo Tarifa, Prof.asoc.Dr. Sonia Boçi, Prof.Kaba dhe Dr.Marela Guga.   Pata emocione të veçanta tek dëgjoja lektorë nga Akademia e Studimeve Albanologjike, veteranët dhe historianët, të cilët …

Read More »

Homazhet

Sakrifica sublime e Dëshmorëve  që ranë për liri meriton Mirënjohje, meriton Përulje, meriton Respektin e pakushtëzuar të të gjithë Beratit e më tej. #Heronjtëtanë

Read More »

Dita e pare e shkolles

Nxënësit e gjimnazit “Babë Dudë Karbunara”, do të bëhen shumë shpejt me shkollë të re! Në ditën e parë të mësimit, ndava me ta, këtë lajm fantastik . Kjo shkollë, shumë shpejt do të jetë me kushtet dhe standardet që meritojnë nxënësit dhe mësuesit!   Duke ju uruar shumë suksese …

Read More »

Aktiviteti me femijet

Ky 75 vjetor Çlirimi e mori esencën e plotë  të festimeve pas këtij rrethi magjik me vogëlushë, të cilët janë e tashmja e këtij qyteti. Vëmendja dhe angazhimi jonë  është maksimal për plotësimin e nevojave të tyre, duke nisur që nga rikonstruksioni i ambjenteve tek standardizimi i mësimdhënies me kushte …

Read More »