Home / 2019 / February

Monthly Archives: February 2019

PROJEKTI “IDEA”, TRAJNIM I TË RINJVE ME AFTËSI BIZNESI

Sot në sallën e konferencave të Bashkisë së Beratit u zhvillua projekti “IDEA”, i cili financohet nga qeveria gjermane dhe zbatohet nga Organizata Gjermane për Zhvillim GIZ dhe Ministria e Ekonomisë dhe Financave në bashkëpunim me Bashkinë e Beratit. Projekti “IDEA” synon të trajnojë të rinj mbi moshën 18 – …

Read More »

MBLIDHET KOMISIONI VENDOR I EMERGJENCAVE CIVILE

Në sallën e konferencave të Bashkisë u mblodh sot Komisioni Vendor i Emergjencave Civile për të prezantuar aktivitetin e këtij institucioni për vitin 2018, detyrat që dalin në zbatim të urdhrit të brendshëm nr. 109, datë 30.01.2019 “Për ngritjen dhe funksionimin e Komisionit të Emergjencave Civile pranë Bashkisë Berat për …

Read More »

QEVERIA JAPONEZE, 75 MIJË EURO PËR BLERJEN E NJË MJETI ZJARRFIKËS

Në ambientet e Bashkisë së Beratit u nënshkrua sot Marrëveshja e Grantit prej 75 mijë euro dhuruar nga qeveria japoneze për blerjen e një mjeti zjarrfikës për Bashkinë e Beratit. Marrëveshja u firmos nga Kryetari i Bashkisë, z. Petrit Sinaj, dhe Ambasadori i Japonisë në Shqipëri, z. Makoto Ito. Pas …

Read More »

NJOFTIM FITUESI PËR PRANIM NË SHËRBIMIN CIVIL NË KATEGORINË EKZEKUTIVE (Specialist)

NJOFTIM FITUESI PËR PRANIM NË SHËRBIMIN CIVIL NË KATEGORINË EKZEKUTIVE (Specialist)   Lloji i diplomës “Shkenca  Juridike/Ekonomike” niveli minimal i diplomës “Bachelor”     Në zbatim të nenit 22 të ligjit Nr.152/2013  “Për statusin e nepunësit Civil”  I  ndryshuar , si edhe të kreut IV, pika 20,21 të  Vendimit  nr.243 …

Read More »

NJOFTIM FITUESI PËR PRANIM NË SHËRBIMIN CIVIL NË KATEGORINË EKZEKUTIVE (Specialist)

NJOFTIM FITUESI PËR PRANIM NË SHËRBIMIN CIVIL NË KATEGORINË EKZEKUTIVE (Specialist)     Lloji i diplomës “Shkenca  Shoqërore” niveli minimal i diplomës “Master  Profesional”   Në zbatim të nenit 22 të ligjit Nr.152/2013  “Për statusin e nepunësit Civil”  I  ndryshuar , si edhe të kreut IV, pika 20,21 të  Vendimit  …

Read More »

NJOFTIM FITUESI PËR PRANIM NË SHËRBIMIN CIVIL NË KATEGORINË EKZEKUTIVE (Specialist)

NJOFTIM FITUESI PËR PRANIM NË SHËRBIMIN CIVIL NË KATEGORINË EKZEKUTIVE (Specialist)   Lloji i diplomës “Shkenca  Ekonomike” niveli minimal i diplomës “Master  Profesional”   Në zbatim të nenit 22 të ligjit Nr.152/2013  “Për statusin e nepunësit Civil”  I  ndryshuar , si edhe të kreut IV, pika 20,21 të  Vendimit  nr.243 …

Read More »

NJOFTIM FITUESI PËR PRANIM NË SHËRBIMIN CIVIL NË KATEGORINË EKZEKUTIVE (Specialist)

NJOFTIM FITUESI PËR PRANIM NË SHËRBIMIN CIVIL NË KATEGORINË EKZEKUTIVE (Specialist)   Lloji i diplomës “Shkenca  Juridike/Ekonomike” niveli minimal i diplomës “Bachelor”   Në zbatim të nenit 22 të ligjit Nr.152/2013  “Për statusin e nepunësit Civil”  I  ndryshuar , si edhe të kreut IV, pika 20,21 të  Vendimit  nr.243 datë …

Read More »

NJOFTIM FITUESI PËR PRANIM NË SHËRBIMIN CIVIL NË KATEGORINË EKZEKUTIVE (Specialist)

NJOFTIM FITUESI PËR PRANIM NË SHËRBIMIN CIVIL NË KATEGORINË EKZEKUTIVE (Specialist)   Lloji i diplomës “Shkenca  Shoqërore/ komunikimit /Politike”. niveli minimal i diplomës “Master  Shkencor ”   Në zbatim të nenit 22 të ligjit Nr.152/2013  “Për statusin e nepunësit Civil”  I  ndryshuar , si edhe të kreut IV, pika 20,21 …

Read More »

PËRUROHET SHKOLLA E VETERIKUT DHE KOPSHTI I DUSHNIKUT

Sot, Kryetari i Bashkisë, z. Petrit Sinaj, ka marrë pjesë në ceremoninë e përurimit të shkollës 9 – vjeçare të Veterikut dhe të kopshtit të Dushnikut. Të pranishëm në këto ceremoni ishin menaxheri i TAP për Shqipërinë, z. Malfor Nuri, përfaqësues të institucioneve vendore, drejtues të institucioneve të arsimit, mësues, …

Read More »

Projekti i Menaxhimit te mbetjeve te ngurta

Në sallën e mbledhjeve të Bashkisë së Beratit u zhvillua sot një takim i Komitetit Drejtues të Projektit të Menaxhimit të Mbetjeve të Ngurta, Qarku Berat. Ishin të pranishëm përfaqësuesja e Ministrisë së Infrastrukturës dhe Energjetikës, znj. Lindita Sotiri, Kryetari i Bashkisë së Beratit, z. Petrit Sinaj, Kryetari i Bashkisë …

Read More »