Home / 2019

Yearly Archives: 2019

“ Mayors for children and youth”

“ Mayors for children and youth” 👼💁‍♂💁‍♀ Shumë i nderuar dhe i lumtur të merrja pjesë në konferencën e organizuar nga UNICEF, në Athinë, Greqi, me fokus trajtimin e çështjeve që kanë të bëjnë me të drejtat e fëmijëve e të rinjve dhe ofrimin e mundësive të barabarta në shoqëri. ✅ …

Read More »

Takimi i dytë i Komitetit Drejtues të Projektit të Menaxhimit të Mbetjeve të Ngurta

Mjedis më të pastër me mbetje zero 👌 U mbyll me sukses takimi i dytë i Komitetit Drejtues të Projektit të Menaxhimit të Mbetjeve të Ngurta, Qarku Berat. ✅ Pesë bashkitë e qarkut Berat, po zbatojnë Projektin për Menaxhimin e Integruar të Mbetjeve, financuar nga Sekretariati i Shtetit Zvicerian për Çështjet Ekonomike …

Read More »

Programi “Infrastruktura bashkiake V (MIPV)”

🗣 Një lajm fantastik për të gjithë qytetarët e Beratit. 👉Në kuadrin e investimeve të reja që do të përfshijnë qytetin, Bashkia Berat dhe ndërmarrja Ujësjellës-Kanalizimet💧do të përfitojnë një mbështetje madhore financiare falë programit “Infrastruktura bashkiake V (MIPV)”, mundësuar nga financimet e huaja të Qeverisë Gjermane përmes KfW, Qeverisë Zvicerane përmes …

Read More »

Forcimi i Drejtësisë për të mitur në Shqipëri

Forcimi i Drejtësisë për të mitur në Shqipëri është detyrë që lë në vijë të dytë çdo detyrë tjetër. Nuk ka asgjë më të rëndësishme sesa e ardhmja e tyre!🌿 📍Në Tryezën Vendore të bashkëpunimit ndërinstitucional për drejtësinë për të mitur, u prezantua programi 💬 “ Forcimi i Drejtësisë për të mitur në …

Read More »

Shpallje per vend te lirë pune

  Bazuar në ligjin nr 9901 dt 14/04/2008 “Për tregtarët dhe shoqëritë Tregtare” (i ndryshuar) në Kodin e Punës  në VKM nr 63 dt 27/01/2016, në strukturën organike të SHAUK Berat Kucovë si dhe në rregulloren e SHAUK Berat Kucovë kërkoj që në faqen zyrtare  te  SHAUK Berat Kucovë të …

Read More »

Draft Plani Vendor i Menaxhimit te Mbetjeve

Drafti Plani Rajonal i Menaxhimit te Mbetjeve, Qarku Berat Draft Plani Rajonal i Menaxhimit te Mbetjeve, Qarku Berat   Draft Plani Vendor i Menaxhimit te Mbetjeve, Bashkia Berat DRAFT PLANI VENDOR I MENAXHIMIT TE MBETJEVE BERAT   Permbledhje e Draft Planit Rajonal te MMN PERMBLEDHJE E DRAFT PLANIT RAJONAL TE …

Read More »

Takimi mbi lançimin e projektit ‘’Monitorimi i industrive nxjerrëse‘

Zhvilluam sot takimin mbi lançimin e projektit ‘’Monitorimi i industrive nxjerrëse‘’, organizuar nga Sekretariati Kombëtar EITI dhe Misioni i OSBE në Shqipëri. Projekti synon të forcojë koordinimin ndërmjet Bashkive, Ministrive dhe Kompanive të cilat  operojnë në sektorin e industrive nxjerrëse, me synim zgjidhjen e problematikave që kanë të bëjnë, me …

Read More »

Takimi me te rinjte

“Qyteti po kumbon sot me zërin tonë”, “ Ky është qyteti më i bukur në botë”, “Unë do kthehem në qytetin tim pas studimeve, sepse ne i përkasim atij”, “Ne kemi fuqinë për të qenë lokomotiva e ndryshimit të qytetit” “13 shtatori: shembull i forcës së të rinjve dhe dashurisë …

Read More »

Kryetari i ri i Qarkut

Në unanimitet të plotë, me 17 vota pro 🗳, anëtarët e Këshillit të Qarkut Berat zgjodhën Kryetarin e ri të Këshillit të Qarkut, Z. Donald Molishti. Të pranishëm në këtë proces ishin ministri Blendi Klosi dhe deputeti Fadil Nasufi.   Besimplotë që Donaldi do të ushtrojë me përgjegjshmëri detyrën e …

Read More »